Investeren in de wereld, maar óók in jezelf!

Ik ben er trots op dat ik een van de eerste Profit First Professionals in Nederland ben. Het is de missie van Profit First armoede onder ondernemers uit te bannen. En dat is ook mijn persoonlijke missie. Ik spits mij vooral toe op het ondersteunen van sociaal ondernemers.

Het is lastig om als sociaal ondernemer je focus te hebben op je maatschappelijke doel en ook nog zicht op je financiën te houden. Met de methode Profit First stel je het doel van je onderneming veilig en daardoor kun je de impact creëren die je voor ogen hebt.

Boekhouden is als tandenpoetsen. Doe het elke dag en je financiën blijven gezond!

Barbro van der Ham

De Profit First methode is een prettig, praktisch en toegankelijk systeem om je kasstroom te beheersen en jouw financiën inzichtelijk in te richten. De methode is gebaseerd op het potjessysteem zoals onze opa en oma dat al gebruikte: ieder financieel doel heeft zijn eigen potje. Profit First sluit helemaal aan op jouw gedrag als mens en ondernemer.

Werken volgens de Profit First methode betekent dat je bij elke euro die jij ontvangt van een klant, een percentage winst veiligstelt. Hiermee kun jij impact creëren en draag jij jouw steentje bij als ondernemer aan een betere wereld.

Meer weten over Profit First?

Als deze woorden jou raken of nieuwsgierig maken en jij wilt weten hoe jij jouw bedrijf naar een stabieler en hoger niveau kunt tillen, plan dan meteen een kennismakingsgesprek met mij als winstadviseur in.