Bonnenbox is een eigentijds administratie en advieskantoor gericht op sociaal- en maatschappelijk ondernemers in het MKB.

Ik werk vanuit de principes van Profit First en ik werk volledig geautomatiseerd, zodat je administratie altijd up-to-date is.

Winst is geen vies woord, maar een noodzaak om je idealen te realiseren.

Barbro van der Ham

Ben jij een ondernemer die:

 • De wereld wil verbeteren met jouw product of dienst?
 • Sociaal, maatschappelijk en duurzaam bezig is?

Maar herken je jezelf ook in het volgende:

 • Je hebt onvoldoende controle over jouw financiën
 • Je hebt last van stress of paniek om jouw administratie
 • Je (over)leeft van factuur naar factuur
 • Je hebt geen buffer voor btw en/of Belasting

Tijd voor verandering!

Als je jezelf herkent in bovenstaande punten, dan wordt het tijd voor een verandering. Ondanks al je harde werken en tomeloze idealisme creëer je zo namelijk niet de mogelijkheden om een succesvol, volwassen en winstgevend bedrijf neer te zetten. En dat is jammer, want daardoor kun jij jouw missie om de wereld mooier, beter of gezonder te maken met jouw bedrijf onvoldoende waarmaken.

Het kan ook anders. Het is namelijk heel goed mogelijk om met jouw missie én hogere doelen in het leven een succesvol en winstgevend bedrijf te leiden.

Veel sociaal ondernemers kijken een beetje vies als ik over winst spreek. Alsof het idealen vertroebelt of de missie ongeloofwaardig maakt. Zoals ik altijd benadruk; Winst maken is heel gezond voor een bedrijf. Op het moment dat jij winst maakt kun je dat geld inzetten voor investeringen. En daarmee kun je groeien en jouw maatschappelijke of duurzame doelen bereiken.

Als jij kunt focussen op jouw bedrijf, juist omdat je overzicht hebt over de financiën en de investeringsruimte geeft dit jou:

 • Controle over jouw bedrijf
 • Rust & ruimte voor je creatieve ideeën
 • Zelfvertrouwen in het ondernemerschap

*NIEUW* Wandelen met de winstadviseur

Loop je vast met je bedrijf, heb je advies nodig over het ondernemerschap of wil je gewoon wat ideeën tegen iemand aanhouden? Maak gebruik van de mogelijkheid om met mij te wandelen!

Waarom wandelen en niet gewoon een gesprek online of op kantoor? Omdat ervaren wordt dat er veel spanning zit rondom geld/ondernemerschap/ bestaansrecht in corona tijd.

Wandelen zorgt voor ontspanning, omdat je niet tegenover elkaar aan tafel zit. In plaats daarvan loop je naast elkaar wat het praten over moeilijke of lastige onderwerpen eenvoudiger maakt.

Tevens zorgt de omgeving ervoor dat je je gedachtestroom op een ander spoor kunt brengen. Onderzoek wijst uit dat als je lichaam in beweging is, dan komen je hersenen ook in beweging. Dubbel voordeel dus!

En daarnaast is bewegen in de buitenlucht gewoon goed voor iedereen.

Vertel me meer over wandelen met de winstadviseur


  Ik begeleid jou graag om beide doelen te bereiken: de wereld verbeteren & winst maken. Oftewel investeren in de toekomst én in jezelf. Mijn dienstverlening is altijd op basis van vooraf afgesproken voorwaarden en compleet aangepast aan jouw behoeften en wensen als ondernemer. Er zijn allerlei combinaties en constructies mogelijk. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.