Welkom op mijn site. Ik ben Barbro van der Ham en als Profit to Purpose boekhouder en adviseur help ik je met investeren in de wereld en in jezelf.

Geboren in Zweden, een land wat leeft met de seizoenen en waar de natuur een grote rol speelt in het dagelijks leven, ben ik mijn hele leven al onlosmakelijk verbonden aan alles wat met de aarde, natuur, dieren en het buitenleven te maken heeft. Het heeft mij altijd aangetrokken en ik haal er mijn energie vandaan.

Het doet me pijn om te zien hoe er de laatste decennia met onze leefomgeving is omgegaan. We moeten veranderen! Vandaar dat ik de ondernemers die zich eraan verbonden hebben om onze wereld te verbeteren en mooier willen achterlaten voor de volgende generaties, graag wil ondersteunen in het behalen van het doel wat ze voor zichzelf gesteld hebben.

Jij hebt van je missie je beroep gemaakt? Ik ook!

Het is mijn missie om sociaal ondernemers te ondersteunen bij het behalen van hun maatschappelijke doelen door ze te helpen financieel gezond te worden.

Ik denk actief mee over een administratiesysteem dat toegespitst is op jouw persoonlijke situatie.

Het is heel goed mogelijk om met jouw missie en hogere doelen in het leven een succesvol en winstgevend bedrijf te leiden. Weet ook dat ik jou daar graag bij begeleid om dit allebei te bereiken: impact hebben in de wereld & winst maken.

Wil je meer informatie neem dan contact met mij op via het contactformulier